Cristina MOGOS

Tax Advisor
cristina.mogos@taxadvise.ro

Biography

Cristina este consultant fiscal cu o experiență de 22 ani, din care 15 ani în cadrul autorităților fiscale din România și 6 ani în companii BIG4.

Are o vastă experiență în domeniul serviciilor de consultanță fiscală, atât în domeniul fiscal românesc, cât și în cel internațional, inclusiv asistență în domeniul inspecțiilor fiscale, al revizuirilor fiscale, al transferului de afaceri etc.

Ca fost angajat al autorităților fiscale române și fost șef de departament pentru audit fiscal, Cristina are o experiență deosebit de bogată în lucrul cu autoritățile fiscale române.

Cristina deține o diplomă de licența și una de masterat în Economie, ambele obținute de la Academia de Studii Economice din București, și o diplomă de masterat în Administrație Publică de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Cristina este consultant fiscal membru al Camerei Consultanților Fiscali (CCF) din România, precum si expert contabil membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).