Mihaela MITROI

Managing Partner, GTA
mihaela.mitroi@taxadvise.ro

Biography

Mihaela are peste 25 ani de experiență în materia impozitării directe și a celei internaționale, prețuri de transfer, impozite indirecte, inclusiv TVA și vamă, proiecte de due-diligence fiscal, audituri fiscale, dezvoltarea și implementarea structurărilor, consultanței și conformării fiscale internaționale.

A condus Departamentul de Consultanță Fiscală și Juridică din PwC România, a fost responsabilă pentru Clusterul Sud-Estic. A fost Partener EY România responsabil pentru Clusterul Sud-Estic.

Este foarte familiarizată cu crearea de structuri și norme fiscale aplicabile cu precădere în statele membre UE.

Are experiență vastă atât în materia de fiscalitate locală, cât și cea internațională. A coordonat o gama largă de proiecte complexe pentru companii multinaționale și/sau locale, inclusiv restructurări, privatizări, proiecte de conformare fiscală, scheme de optimizare fiscală, proiecte de due diligence.

Mihaela are o vastă experiență în aria consilierii fiscale individuale, națională și internațională, legislația muncii și a asigurărilor sociale.

Este Doctor în Economie, titlu obținut la Academia de Studii Economice din București. Este profesor asociat la programele de master în fiscalitate la Academia de Studii Economice din București și la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.