Ana CRISTIAN

Tax Advisor
ana.cristian@taxadvise.ro

Biography

Ana este consultant fiscal cu 12 ani de experiența în companii BIG4. A fost implicata în proiecte mari pentru optimizarea proceselor de raportare fiscală și localizare SAP pentru companii din România. Ana a făcut parte din echipa de consultanți care au asistat autoritățile fiscale din Romania în implementarea SAF-T.

Zona de expertiză a Anei include industrii precum infrastructură și construcții, produse industriale, retail, bunuri de larg consum, IT, auto, pharma, energie etc. Ana a fost implicată în diferite tipuri de proiecte în varii industrii, precum due diligence, fuziuni și achiziții, diverse consultări fiscale cu privire la modelele financiare depuse cu oferte de licitare pentru proiecte de infrastructură mare, capitalizarea mijloacelor fixe, impozite locale, transfer de business, structurare fiscală, provocări de ordin fiscal etc.

Ana deține diplomă de licență și masterat în Economie de la Academia de Studii Economice din București, și o diplomă în Comerț Extern de la Facultatea Leon-Eli Troclet, Liege, Belgia.

Ana este membru al Camerei Consultanților Fiscali (CCF) din România, și are certificări ACCA și ADIT.